Mostra del Llibre Anarquista d’Alacant (21-22 d’octubre de 2017)

Ens satisfà enormement presentar-vos la programació definitiva per al gran dia d’inauguració de la Mostra del Llibre Anarquista a Alacant, que tindrà lloc el cap de setmana del 21-22 d’octubre
Xerrades de temes variats i d’actualitat. Taules de distribuidores, col·lectius de la ciutat i mitjans de comunicació populars. Peque-mostra, per a que totes podem gaudir sense inconvenients. Dinar i beguda d’origen ecològic i de proximitat. Concerts de Resonante Sónica Urbana, Pito Karcoma Tanaka A Moreno Hakuna Tanaka i ruta històrica pel barri diumenge de matí.
I per supost, un escenari de convivéncia a Plaça Palmeretes, Carolines Baixes, un barri que renaix combatiu i solidari des dels reptes que afronten ara com ara.

El dissabte 21 tindrem diverses xarrades de temes de gran interés, com el procés de gentrificació, la presentació d’un llibre sobre la militància anarco-feminista durant la Guerra Civil i del darrer llibre de l’investigador d’història social i de l’anarquisme Chris Ealhalm, sobre la figura de Peirats. També tindrem una xarrada del col·lectiu mallorquí “Coordinadora Llibertària de Mallorca”, en el qual ens parlaran de com funciona la seua organització de lluita contra les conseqüències més nefastes del turisme de masses.

La jornada es completarà amb paella, activitats per a xiquets i una visita a la història de l’anarquisme a la ciutat d’Alacant. Esteu totess convidades. Contra les negres tempestes que agiten els aires actuals de la intolerància, l’auge del feixisme i l’augment de l’autoritarisme de l’Estat, volem convocar aquest cap de setmana de germanor, reflexió i debat lliure. Contra l’autoritarisme irracional proposem la lectura lliure i reflexiva, la reunió amb les companyes, i el debat sobre nous projectes per avançar cap a un món millor.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s